2.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Ronaldovu luksuznu zvijer opremili Bosanci: Igrač svjetske klase uživa u raskoši (FOTO)

Kad Cristiano Ronaldo odmara sve mora da pršti od luksuza, a za udobnost skupocijene jahte na kojoj se baškari as Juvenstusa pobrinuo se jedan salon nameštaja iz BiH.

Nije žalio Ronaldo novac za brod “Afrika I”, sa kojim je krstario uz francusku obalu, ima sve što mu je na raspolaganju, od šest kabina do sale za večeru, pa i teretane, ali se posebno izdvaja što ima i bioskopsku salu.

Agencije / 

A sve to je opremio salon nameštaja iz Bosne koji se ovih dana pohvalio na društvenim mrežama kako baš u njihovim komadima nameštaja uživa prva zvijezda Juventusa.

- OGLAS -

“Luksuz koji može da priušti samo svjetska zvezda poput Kristijana Ronalda. Nadamo se da on i njegova Georgina uživaju u udobnosti naših garnitura”, pohvalila se firma iz BiH na društvenim mrežama.

Agencije / 

Ronaldo je drugi na listi Forbsa kao najplaćeniji sportista, sa zaradom od oko 109 miliona dolara u prethodnoj godini – 66 miliona dolazi mu iz fudbalskih ugovora, ostatak od marketinških aktivnosti. Stoga, suma od 200.000 dolara za rentanje jahte na nedelju dana za njega je prava sitnica.

Agencije / 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA