Vijesti
Objavljene prve fotografije hapšenja ubice iz Priboja: Ovako je uhapšen policajac Igor A. Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom RS-a, locirali su danas i uhapsili na teritoriji Trebinja pripadnika MUP-a Srbije, osumnjičenog za ubistvo u Priboju.
#
Policajac Igor A. (28) iz Priboja, koji se sumnjiči da je nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35) u jednom kafiću u tom gradu uhapšen je danas u Trebinju u RS-u.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom RS-a, locirali su danas i uhapsili na teritoriji Trebinja pripadnika MUP-a Srbije, osumnjičenog za ubistvo u Priboju.

 

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu sugrađanina Ervina Ćelahmetovića (35) kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda, Ćelahmetović je pao i izgubio svijest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usljed krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Podsjetimo, policija je uhapsila Igorovu devojku, inače pripadnicu Granične policije, njegovog oca, također bivšeg policajca, i prijatelja, koji su mu pomogli da pobjegne poslije zločina. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.