Vijesti
Otkriven uzrok nesreće u Hrvatskoj u kojoj je živote izgubilo dvanaest osoba U cilju utvrđivanja načina i uzroka prometne nesreće, Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju smrtno stradalih osoba, vještačenje alkoholiziranosti vozača autobusa i provođenje drugih potrebnih izvida i dokaznih radnji.
#

Uviđajem saobraćajne nesreće poljskog autobusa, u kojoj je u subotu na autocesti kod Breznice život izgubilo dvanaest osoba, utvrđeno je da je vozač izgubio kontrolu nad volanom, a u cilju utvrđivanja uzroka nesreće naložena je obdukcija stradalih i vještačenje alkoholiziranosti vozača. 

Uviđaj nesreće koja se dogodila u subotu oko 5:25 sati na autocesti Goričan - Zagreb u smjeru Zagreba, kod mjesta Breznica, provela je u prethodnom postupku zamjenica varaždinske županijske državne odvjetnice zajedno s policijskim službenicima varaždinske policije, izvijestilo je na svojim internetskim stranicama Državno odvjetništvo.

Prema dosad prikupljenim podacima, do saobraćajne nesreće došlo je na način da je vozač autobusa registriranog u Poljskoj izgubio kontrolu nad upravljačem vozila koje je skrenulo u desnu stranu, probilo zaštitnu ogradu i sletjelo izvan autoputa. U nesreći je smrtno stradalo dvanaest osoba iz autobusa, među kojima je i vozač autobusa, svi državljani Poljske.

U cilju utvrđivanja načina i uzroka prometne nesreće, Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju smrtno stradalih osoba, vještačenje alkoholiziranosti vozača autobusa i provođenje drugih potrebnih izvida i dokaznih radnji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.