5 C
Sarajevo
27.04.2024

Prosinečki vidno razočaran otkrio šta smatra razlogom velikog pada

Nakon završetka utakmice na zvaničnoj konferenciji za medije obratio se Robert Prosinečki. 

“Mislim da smo napravili dvije velike greške u drugom poluvremenu, penal je presjekao cijelu ekipu. Poslije toga je nastala panika.  Presudio je taj crveni karton. Mislio sam da ćemo odraditi utakmicu kako treba, tako smo i nagovijesitli. Trebao se dati taj treći gol. Čestitam momcima za prvo poluvrijeme, ali u drugom smo pali i svi smo bili uljuljani da je to gotova utakmica, onda se desi taj penal. Šteta je ovakvu utakmicu remizirati. U nogometu se sve dešava”, rekao je u uvodu Prosinečki.

Nije vidio da li je bio penal, a otkrio je i zbog čega smatra da smo izgubili 

- OGLAS -

“Crveni karton je sudija prebrzo izvukao. Ne znam da li je bio, to je promijenilo tok utakmice, kada je Pjanić izašao izgubili smo sredinu terena, raširili su nas i kroz bok nas prolazili, tako su i dali drugi gol. Pali smo zbog toga sigurno. Imat ćemo i duži period u kojem ćemo biti zajedno pa ćemo razmisliti o svemu”, dodao je Prosinečki te dodao:

“Možda sam i raije trebao sa Gojakom, ali teško je to sada reći. U zadnjih 20 minuta nismo imali snage, oni su višak igrača dobro iskoristili i vrlo brzo izjednačili”, zaključio je Robert Prosinečki.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA