Vijesti
PCR test i dalje obavezan prilikom ulaska u Srbiju Vlada Srbije je, na preporuku Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, donijela odluku da sve dosadašnje mjere ostanu i dalje na snazi, što znači obavezan /PCR/ test za ulazak u Srbiju i rad ugostiteljskih objekata do 20.00 časova.
# Agencija
Vlada Srbije je, na preporuku Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, donijela odluku da sve dosadašnje mjere ostanu i dalje na snazi, što znači obavezan /PCR/ test za ulazak u Srbiju i rad ugostiteljskih objekata do 20.00 časova.
 

Prodavnice prehrambene robe i dalje će raditi do 21.00 čas, a na snazi ostaje i odluka o zabrani okupljanja više od pet ljudi, kao i obavezno nošenje maski u zatvorenom.

Na osnovu epidemiološke procjene, odlučeno je da nastava u osnovnim i srednjim školama bude nastavljena od ponedjeljka, 18. januara, po dinamici po kojoj se odvijala u septembru, saopšteno je iz Vlade Srbije nakon sjednice.

Srednjoškolci će pohađati nastavu svake druge sedmice po pola odjeljenja u smjeni, a osnovci će ići u školu svaki drugi dan.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.