17 C
Sarajevo
16.04.2024

Visoke čizme: Jesenji hit koji svaku kombinaciju čini blistavom

Visoke čizme ozbiljno prijete da postanu jedan od najvećih jesenjih trendova kojem ljubiteljke mode neće moći da odole. Tople, šik i moderne, visoke čizme su odličan začin za svaku modnu kombinaciju. 

Kada je jesenja obuća u pitanju, izbor je veći nego ikad. Od niskih gležnjača, kaubojki, glomaznih odnosno bajkerskih čizama, gležnjača na vezanje ili na visoku petu… Iako su svoju popularnost vratile još prije nekoliko godina, kada su se nosile one koje sežu iznad koljena, modeli do ili ispod koljena ove su jeseni traženiji no ikad, piše Gloria.hr.

  

Pogled u asortiman trgovina pokazuje da su ovi modeli jedan od vodećih trendova, a ne manjka ih ni u kombinacijama ulične mode. Od brušene kože za suvo vrijeme do glatke koja će poslužiti i u kišnim danima.

- OGLAS -

Iako se mogu naći čizme sa najrazličitijim uzorcima, modeli u jednoj boji su sigurniji izbor koji se lako kombinuje s ostatkom garderobe. Nose se uz duga pletiva i haljine mini dužine kako bi čizme bile glavne zvijezde ‘outfita’. Uz one čvrstog oblika, veliku popularnost uživaju nabrani modeli koji opušteno padaju ispod koljena. 

Haljina boho stila ili dugi pleteni džemper u kombinaciji s bijelom košuljom su modni recept s kojim nećete pogriješiti. 

Ovakav stajling će nositi dozu razigranosti, a za nešto elegantniji i prefinjeniji stajling, visoke čizme kombinujte uz midi haljine ili plisirane suknje ispod kojih će čizme viriti. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA