Vijesti
Predsjednica Hrvatske se prisjetila svog prvog dana škole, djeci ispričala priču i poručila: 'Vi ste budući predsjednici, premijeri i astronauti' U povodu prvog dana škole predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Osnovnu školu 'Luka' u Sesvetama te se prisjetila svoga prvog dana u školi
#

'Sjećam se svojeg prvog dana osnovne škole. Kad sam ja krenula u prvi razred, bila sam silno silno uzbuđena i jako jako sretna', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pozdravljajući učenike i nastavnike Osnovne škole 'Luka' te dodala da je škola radost, a znanje najveće bogatstvo, piše Dnevnik.hr.

Ispričala im je priču o sloniću Hortonu čija je poruka da je čovjek čovjek bez obzira na svoju visinu i dob.

'Tražite da vas se poštuje, poštujte druge, ali isto tako budite hrabri u životu, budite svoji, izrazite sebe, nemojte se bojati postavljati pitanja jer nijedno pitanje nije glupo. Sva su pitanja pametna i vode rješenjima. Budite dobri prijatelji jedni drugima, čuvajte jedni druge jer škola nije samo znanje, škola je i ponašanje i društvo i naša budućnost, naša država, naša Hrvatska. Vi ste naši budući vođe, predsjednici i premijeri, a možda čak i astronauti', poručila im je Predsjednica.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.