Vijesti
Premijer Crne Gore čestitao Bajram: Naše razlike su naša prednost Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao u ime Vlade i svoje lično reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.
#
 
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao u ime Vlade i svoje lično reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.
 

“Solidarnost, povjerenje i međusobno razumijevanje bili su naš najsnažniji adut prethodnih mjeseci u borbi sa pandemijom koja je zadesila cijeli svijet.

A snagu tih vrijednosti imali smo prilike da provjerimo i u vremenu naše borbe za nezavisnu, demokratsku i prosperitetnu Crnu Goru.

Čuvajući multikonfesionalnost kao našu temeljnu vrijednost, uvidjeli smo da su naše razlike naša prednost, i da su one naš zajednički ulog za Crnu Goru.

U to ime, uz najbolje želje da praznik provedete u dobrom zdravlju – sa porodicom, prijateljima i komšijama, još jednom vam čestitam ovaj veliki praznik”, istakao je crnogorski premijer.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.