Vijesti
Rama: "Vučić u Tirani, u suprotnom katastrofa za Srbiju!" Edi Rama je danas, kako prenose prištinski mediji, rekao da će „Srbija biti na samitu“, te da bi u suprotnom to „bila katastrofa“ za Vučića.
#

Albanski premijer, Edi Rama, uveren je da će Srbija imati predstavnika na predstojećem samitu "EU - zapadni Balkan" koji se održava u Tirani. Nakon najave srpskog predsjednika da neće da prisustvuje, a potom „da će da razmisli“, albanski premijer, kako prenosi "Gazeta Express", tvrdi da Vučić „nema drugog izbora, nego da dođe“.

Edi Rama je danas, kako prenose prištinski mediji, rekao da će „Srbija biti na samitu“, te da bi u suprotnom to „bila katastrofa“ za Vučića.

„Ne uzbuđuje me bilo kakva izjava političara za potrebe njihove unutrašnje politike. Srbija će biti na samitu. Predsjednik Srbije nema drugog izbora nego da dođe na samit. Kažem ovo sa uvjerenjem... jer bi u suprotnom to bila katastrofa za Srbiju i za njega, naravno“, rekao je Rama, javlja "Gazeta Express", a prenosi "Kosovo Online".

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.