Vijesti
Rasta napao Kusturicu: Ti si muška sponzoruša. Dodik ti je sponzor, a ne znaš ni ko si ni šta si! "Puni su ti džepovi para iz budžeta. Ti si hodajuća kolizija i borac protiv sistema. Propao si!"
#

Poznati režiser Emir Kusturica nedavno je gostovao u emisiji ‘Pressing’ kod Jugoslava Ćosića i tom prilikom je kritikovao novi trend u muzici.

On je isprozivao Jala Brata i Bubu Korelija, ali je kao primjer ‘katastrofalnih stihova’ naveo Rastinu pjesmu.

– Niko nije prihvatio “ajfon” od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena… – počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je “zaparalo uši” to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

– Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: “Ona voli “bmw”, ona voli “audi”, ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee” – nastavio je Kusturica.

"U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih", rekao je Kusturica.

Jala Brat i Buba Koreli se nisu oglašavali ovim povodom, ali je Rasta danas na Instagramu objavio otvoreno pismo namenjeno Kusturici.

Prenosimo post koji je bivši muž Ane Nikolić objavio na Instagram storiju:

"Čujem Kusturicu brine zapadni uticaj kroz muziku i moju pesmu 'Mala voli audi, mala voli bmw', kako je to dno, a da je taj Kusturica zaista zabrinut, pa makar bi u analizi svega poslušao pesmu do kraja i čuo da ima zaključak, a to je da osoba koja lako prihvata materijalno, zaista i ne može iskreno da voli, to kaže kraj stiha 'nemoj biti siguran da mala voli tebe'. On nije poslušao čak ni do kraja ono što kritikuje, dolazim samo do jednog zaključka, a to je da ovog čoveka samo boli što je moja pesma aktuelna", rekao je Rasta i nazvao Kusturicu "sponzorušom" i da se "u silnom grebanju da preživi izgubio".

"Ne znaš ni ko si ni šta si, ni koga braniš ni šta podržavaš. Ti si borac protiv sistema pun para iz budžeta, ti si hodajuća kolizija koju više niko ne sluša. Jer svačije vreme prolazi, a samo legende odlaze slavno. Ti to nisi jer smo odavno prežvakali, prezreli i prerasli tvoju kvazi umetnost. Cmok".

  
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.