13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Oglasila se “nestala” Indira Klempić: Želim da kažem da moja majka to sve izmišlja i da sam živa i zdrava ida se nalazim u azilu u Francuskoj.

Naime, 23. decembra Policijskoj upravi Novi Grad njena majka Sanela Jahić prijavila je nestanak te je priložila njenu fotografiju i detaljan opis.

“Pozdrav. Poštovani, ja sam Indira Klempić i želim da vas zamolim da demantujete navode moje majke da sam nestala prije tri mjeseca. Želim da kažem da moja majka to sve izmišlja i da sam ja živa i zdrava i da se nalazim u azilu u Francuskoj. Obratila sam se PU Novi Grad i rekli su mi da moram kontaktirati ambasadu ,sto sam i učinila. Iz ambasade su rekli da se prvo obratim portalima – stoji u mailu.

Kako nezvanično saznajemo policija istražuje da li se iza ovog slučaja krije neko ozbiljno krivično djelo poput trgovine ljudima.

- OGLAS -

Podsjećamo da se Klemšić udaljila iz mjesta stanovanja u ulici u ulici Sulejmana ef. Musića, općina Novi Grad Sarajevo u septembur ove godine.

Prema opisu sa zvanične stranice MUP-a KS visoka je 170 centimetara, smeđih očiju, mršavije tjelesne građe i urednih zuba. Lice joj je okruglo, kosa crna, a čelo visoko. Prema izjavi majke, prilikom odlaska Indira je bila odjevena u bijelu tuniku do koljena, crne helanke i crne patike.

Iz policije napominju da je u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla pomoći u pronalasku nestale osobe, potrebno obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona : 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu prenosi Avaz.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA