Vijesti
Rulja u Nikšiću napala kćerku Zdravka Krivokapića: "Neću vam zaboraviti njene suze i strah" On je naveo i da je njegova kćerka bila uplašena i da je plakala. Istaknuo je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori
#

Povodom incidenta koji se danas dogodio na putu Nikšić - Podgorica u Crnoj Gori, kada su demonstranti nasrnuli na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova kćerka.

Naveo je i da je njegova kćerka bila uplašena i da je plakala. Istaknuo je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.

"Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah.

Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“, napisao je Krivokapić na Twitteru.

Podsjetimo, na društvenim mrežama danas su se pojavili dramatični snimci, zabiljelježeni na putu Nikšić - Podgorica u Crnoj Gori, javlja Slobodna Bosna.

"Upravo je u Nikšiću naočigled dvadesetak policajaca autom pregažen čovek koji je bio među Crnogorcima. Policija nije ništa uradila da vozača zaustavi niti je čoveku pružila pomoć“, stoji u objavi na Twitteru.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.