10 C
Sarajevo
04.05.2024

ViK žestoko zakazao! Očekuju od građana da uzmu lopate i sami riješe problem (FOTO)

Da kod nas rijetko ko radi svoj posao i da se ništa ne stiže na vrijeme, a ono što se uradi ne bude kako treba, pokazuje stanje u ulici Ključka na Sutjesci.

Naime, stanovnicima te ulice ili Vodovodu i kanalizaciji pukla je cijev, voda curi na sve strane, a kako bi se problem sanirao, niko ništa ne radi.

- OGLAS -

Na pozive građana ViK je poslao ekipu, koja je samo ulicu iskopala i tako ostavila. Valjda ViK očekuje od građana da uzmu lopate i riješe problem. Vodu plaćaju, a preduzeće nije u stanju doći i adekvatno se pobrinuti da se problem riješi.

Rupa na sredini stepeništa stoji danima, stanovnici svaki dan prolaze pored vode koja iz stepenica doslovno lije. Vodovod i kanalizaciju očigledno ne interesuje sve dok u džep stavlja novac oštećenih građana.

Naš portal pokušao je kontaktirati ViK međutim bezuspješno. Kontakt telefon koji smo dobili upravo od uposlenika Vodovoda i kanalizacije do 16 sati je zauzet, a od 16 sati se niko ne javlja.

Kako su nam stanovnici rekli, na adresu su dolazile ekipe koje su samo ulicu iskopale i otišle, bez konkretnog rješenja.

Bilo kako bilo jedno je jasno, sve je dobro dok se pare uzimaju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA