13.8 C
Sarajevo
28.03.2024

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Ronaldinho, navodno se nalazi pred bankrotom

A prema UOL Esporetu, ni Ronaldinho ni njegov brat nisu to napravili, zbog čega su ostali bez putovnica, a Ronaldinho sada ima manje od šest eura na računu!

Kazna je sada narasla na oko dva miliona eura, a bivši napadač Barcelone nema novca usprkos svom ogromnom ugovoru s Nikeom.

Uz to što na računu ima manje od šest eura, duguje novac i svom bratu…

- OGLAS -

Ronaldinho je ranije bio i Barcelonin ambasador, ali klub se od njega ogradio zbog Brazilčeve podrške predsjedničkom kandidatu Jairu Bolsonaru, koji je ujedno i radikalni desničar.

Legendarni Brazilac je i tokom igračke karijere bio poznat po razuzdanom noćnom životu, zabavama punim atraktivnih žena. S istim stilom je nastavio i nakon završetka karijere, a njegov budžet nije uspio to sve izdržati i presušio je.

Nakon toliko godina zabave, Ronaldinho se prije nekoliko mjeseci odlučio zaručiti i oženiti. No nije Brazilac kao svi ostali, odlučio je oženiti dvije djevojke.

Legendarni igrač Barcelone je navodno bio jako široke ruke prema svojim zaručnicama, te su često dobivale značajne iznose da potroše na što god žele te je svakoj zaručnici znao kupiti isti poklon. No sad će morat dobro razmisliti što će im kupit, jer sa šest eura, koliko mu je još ostalo, nema baš puno izbora.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA