1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Kako se stjuardese igraju sa nama, a da toga nismo ni svjesni!

Jednostavan način za to izvođenje je zezancija s putnicima. U nedavnom intervjuu, bivša članica kabinske posade otvorila se o trikovima koje je koristila za iritantne putnike, piše Daily Star.

Shawn Kathleen, kreatorica popularnog Instagram računa Passenger Shaming, otkrila je detalje o maloj igri – priznala je kako se znala našaliti s nepristojnim mušterijama.

 No umjesto da bude direktna s onima koji su joj testirali strpljenje, odlučila je radije biti škrta kad ih je servirala. “Uzela bih čašu i nagrabila puno leda pa kad bih ulila sok, bilo bi ga dvije kašičice”, priznala je bivša stjuardesa za Yahoo! Travel.

- OGLAS -

Iako je ovaj mali oblik osvete zabavan za stjuardese, čini se kao poprilično bezazlena taktika. Ako putnik baš ne umire od žeđi, vjerojatno ne bi ni primijetio.

No to nije jedini oblik zabave kojim kabinsko osoblje krati vrijeme. Prije toga, otkrivena je još jedna igra kojom se zabavljaju – cheerio. Na forumu stjuardesa, zaposlenice su otkrile da koriste tajnu aktivnost kako bi privukle pažnju zgodnih putnika.

Australka je objasnila: “Postoji zabavna igra koju možete igrati kad se putnici iskrcavaju. Kad stojite tamo i pozdravljate ih s “čao, hvala, doviđenja’, kad vidite nekoga ko vam se sviđa kažete mu ‘cheerio’.”

“To radite s prijateljicom i izazov je održati ozbiljno lice.”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA