Vijesti
Talijanski turist preminuo na Hvaru od trovanja hranom, četiri osobe prebačene u bolnicu Danas oko 10:10 sati PU splitsko-dalmatinska dobila je poziv iz Hvara da je kapetan broda najavio uplovljavanje u luku jer je na brodu pronađen mrtav muškarac
#

Četiri osobe su hitno prebačeno u splitsku bolnicu.

Kako neslužbeno doznaje portal Dalmacija danas radi se o osobama talijanskog državljanstva.

Čovjek je preminuo prije dolaska hitnih službi i nije mu bilo pomoći, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na odjel Pedijatrija splitske bolnice.

Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Izviješteno ŽDO, zamjenik izlazi na mjesto događaja i obavit će se očevid", priopćila je policija.

Naknadno su hitne službe pozvane zbog još dvije osobe koje su se osjećale loše, pa se helikopter vratio i po njih i prebacio ih na odjel Zarazne bolesti splitske bolnice.

Kako doznaje Index.hr. od policije, radi se o trovanju hranom.

O događaju je izvješteno Državno županijsko odvjetništvo u Splitu, zamjenik županijskog držanog odvjetnika će izaći na mjesto događaja i obaviti očevid.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.