Vijesti
Tony Cetinski nije kriv za nesreću u kojoj je poginuo stariji muškarac Nesreća se, podsjetimo, dogodila 3. decembra 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinju. Poznati pjevač je svojim Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti
# Cropix

Poznati pjevač Tony Cetinski oslobođen je danas oko 14 sati na sudu u Pazinu od optužbe za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin. 

Nesreća se, podsjetimo, dogodila 3. decembra 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinju. Poznati pjevač je svojim Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti, pregazio ga, a sve je završilo smrću Kevljanina.

Pixsell / 

Gotovo svi ispitani svjedoci potvrdili su da je ulica u kojoj se dogodila nesreća jako uska i nepregledna, posebno zavoj gdje se nesreća dogodila, da u trenutku nesreće u ulici nije bilo znaka za ograničenje brzine te da je on postavljen nedavno s ograničenjem brzine od 20 kilometara na sat. 

Suđenje u ovom slučaju započelo je 22. maja, a prošloe sedmice je zaključeno završnim riječima. Današnja presuda je nepravosnažna. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.