Vijesti
Tužan prvi dan škole za dječaka s autizmom: Nije imao asistenta pa plakao ispred škole Ja sam po prirodi vrlo emotivan i u ovom trenutku bih mogao svašta reći, ali ne želim naštetiti svojem djetetu, rekao je za 24sata Hrvoje iz Slavonskog Broda, čiji je sin ostao u suzama na prvi dan škole
# Facebook

Škola za budućnost. Moj sin s posebnim potrebama (spektar autizma) sjedi ispred škole i čeka pomoćnika u nastavi. Pomoćnika nema. Nikko nam ništa nije htio reći prije, iako smo bili u školi. Da bi danas saznali da nema pomoćnika jer je na obuci. E i da, jedan pomoćnik na troje djece. Stvarno "krasno". Hvala vam na "prekrasnom prvom danu škole", požalio se očajni dječakov otac Hrvoje K., čiji je sin u ponedjeljak trebao krenuti u prvi razred osnovne škole Bogoslav Šulek u Slavonskom Brodu.

Otac: Mogao bih svašta reći, ali neću

Hrvoje je sina u ponedjeljak doveo u školu, ali kako nije bilo asistenta u nastavi koji je dječaku bio potreban, sinčić mu se rasplakao. Fotografiju uplakanog sina koji se danima pripremao za prvi dan škole objavio je na Facebooku.

- Ja sam po prirodi vrlo emotivan i u ovom trenutku mogao bih reći svašta, ali ne želim naštetiti svojem djetetu. Razočaran sam ovako 'divnim' početkom školske godine. Rekli su mi da je pomoćnik na obuci. Da napomenem - jedan je pomoćnik na troje djece. Baš divno - rekao je otac Hrvoje za 24sata.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.