Vijesti
U Osijeku preminule dvije bebe, uz koronu imale niz teških komorbiditeta U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 317 uzoraka, od kojih je 58 bilo pozitivno na koronavirus.
# Agencija

U osječkoj bolnici umrle su dvije prerano rođene bebe s koronom i teškim komorbiditetima, prenosi Index.hr.

Sa šireg područja Osijeka su 24 novopozitivne osobe, šest ih je iz Čepina, četiri iz Darde, a po tri iz Valpova, Belog Manastira i Donjeg Miholjca. Po dvije novopozitivne osobe bilježimo na području Đakova i Bilja te po jednu iz Našica, Belišća, Punitovaca, Popovca, Koške, Feričanaca, Đurđenovca, Drenja, Dalja, Erduta i Antunovca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 140 osoba oboljelih od covida-19, i to 111 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 32 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 29 pacijenata s tim oboljenjem.

Posebno tužne vijesti dolaze iz osječke bolnice gdje je preminulo osam osoba, a među njima i dvije prerano rođene bebe koje su bile i pozitivne na koronu.

Tijekom posljednja 24 sata preminulo je osam osoba s područja Osječko-baranjske županije. Šest osoba preminulo je u dobi od 47 do 91 godine, a, nažalost, preminulo je i dvoje prerano rođene djece koja su, uz druge teške komorbiditete, imala i covid-19, priopćio je lokalni stožer.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.