Vijesti
Užas kod Gradiške: Udario je u auto i rekao 'ne osjećam noge' Moj brat je vozio kamion kojeg je vozač crvenog automobila pokušao preteći, ali nije primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi sivi automobil
#

Moj brat je vozio kamion kojeg je vozač crvenog automobila pokušao preteći, ali nije primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi sivi automobil. Nije stigao na vrijeme reagirati i sudarili su se, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije nesreće između Baćindola i Banićevca kod Nove Gradiške u utorak - navode iz 24sata.

 
U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je petero ljudi.
 
Mladi vozač crvenog automobila teško je ozlijeđen, ostali su prošli s lakšim ozljedama i svi su prevezeni u Opću bolnicu u Novoj Gradišci.
 
Sve je bilo puno krvi, cijeli auto. Moj brat je odmah izašao iz kamiona i počeo je pružati prvu pomoć. Vozač crvenog automobila je izašao iz auta i pao je u naručje mom bratu i rekao mu: 'Drži me, ne osjećam noge'. Na mjesto nesreće došla je i mama mladog vozača i rekla kako on ima samo 19 godina i da je prije dva tjedna položio vozački - rekao nam je brat vozača kamiona.
 
 
Vozač crvenog automobila vozio je tri cure iz Požege u Novu Gradišku, na sreću, one su prošle samo s lakšim ozljedama kao i vozač sivog automobila.
 
Na mjesto nesreće došla su dva vozila Hitne pomoći.
 
U blizini Baćindola oko 19.30 sati vozač (19) osobnog automobila požeških registarskih oznaka pretjecao je vozilo, prešao je na suprotnu traku i sudario se s autom novogradiških registarskih oznaka koji je vozio 59-godišnjak. Vozač (19) teško je ozlijeđen, djevojke koje je vozio (19-godišnjakinja i dvije 18-godišnjakinje) lakše su ozlijeđene, kao i 59-godišnji vozač drugog automobila. Obojica vozača bila su vezana i nije im utvrđena koncentracija alkohola u krvi. Policija će protiv 19-godišnjaka podnijeti prekršajnu prijavu - objavila je PU brodsko-posavska.
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.