Vijesti
Velika akcija hrvatske i bh. policije, uhapšeno nekoliko osoba Akcija "Skradin" realizuje se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku su pretresi na nekoliko lokacija.
#

Nekoliko osoba je uhapšeno, a zaplijenjena je veća količina opojne droge marihuane, minsko-eksplozivnih sredstva, vatreno oružje i novac, te otkrivena mini labaratorija u međunarodnoj policijskoj akciji "Skradin", koja je u toku, rekla je portparol MUP-a Republike Srpske Danica Gnjatić.

Ona je navela da je akcija usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je na širem području Republike Srpske vršila ilegalnu prodaju opojnih droga.

"Akciju zajednički srovode Uprava za organizovani i teški kriminalitet, policijske uprave Prijedor i Banjaluka i Jedinica Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa MUP-om Republike Hrvatske", istakla je Gnjatićeva.

Akcija "Skradin" realizuje se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku su pretresi na nekoliko lokacija.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.