9 C
Sarajevo
20.04.2024

Obračun narko kartela: Zijad Nurković likvidiran tokom posjete Španiji

Podgorička Pobjeda piše da je na njega za sada nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja u španskom mjestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom i kćerkom.

Prema saznanjima Pobjede, Nurković je u Španiji bio turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život.

Crnogorska policija obaviještena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću, prenosi Radiosarajevo.ba.

- OGLAS -

Vijest o ovoj likvidaciji objavio je i španski portal “El Espanol”, ali nije saopćio identitet osobe koja je ubijena.

Kako su naveli, stradali 24-godišnji muškarac ubijen je kada je vozilom putovao sa četiri godine mlađom suprugom i 2-godišnjom kćerkom.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i slovio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji slovi za čovjeka od poverenja vođe “Zemunskog klana” Luke Bojovića.

Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića. Šaranović je ubijen 11. marta 2017. ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica.

Šaranović se teretio za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog brata, zbog čega je bio u pritvoru. U međuvremenu je u sukobu tih klanova ubijeno više osoba.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA