15.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Novi detalji horora: Kćerku dala bratu svog novog muža

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inozemstvu, a ona je ostala s nanom.

Namamila je u Veliku Kladušu

– U međuvremenu se njena majka treći ili četvrti put preudala. Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u januaru je nagovorila svoju kćerku da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve obezbijediti samo da dođe s njom da živi – saznajemo u Bihaću.

- OGLAS -

Iza ovoga krije se klasična prodaja vlastitog djeteta.

– Kada je šesnaestogodišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i za djevojčicu je počeo pakao – navodi šokantne detalje naš izvor.

Gdje je, za to vrijeme, otac djevojčice?

– On je u Njemačkoj. Obaviješten je o svemu. Uskoro treba doći u BiH i biti saslušan, jer je dijete ostavio svojoj majci. Čovjek je van sebe – kaže naš sagovornik upućen u istragu.

Dvostruko stariji

Policiju je pozvala nana maloljetne djevojčice, kojoj su komšije iz Velike Kladuše ispričale da je njena unuka „ustupljena muškarcu dvostruko starijem od nje“.

U međuvremenu su uhapšeni i M. F. i njena majka. Istražitelje je šokiralo ponašanje M. F., jer u seksualnom odnosu s maloljetnicom nije vidio ništa sporno.

Ginekološki pregled

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću djevojčici je urađen ginekološki pregled. Utvrđeno je da je imala seksualni odnos.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA