15 C
Sarajevo
26.04.2024

Đukanović prebačen u banjalučki zatvor: Policija traga za bijelim golfom (FOTO)

Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića smješten je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Banjaluka.

Đukanović je odmah sproveden u pritvor, jer je za njim bila raspisana potjernica, pa uobičajenog ročišta o određivanju jednomjesečnog pritvora u sudu nije ni bilo.

U narednom periodu Đukanovića će saslušati republički javni tužilac koji rukovodi istragom mučkog ubistva, a prema nezvaničnim informacijama Đukanović je tokom saslušanja u policiji negirao da je počinio krivično djelo.

- OGLAS -

Đukanović se sinoć oko 22 časa predao u Policijsku stanicu Ilidža u Sarajevu, nakon čega je predat Jedinici za podršku Policijske uprave Istočno Sarajevo, koja je Đukanovića sprovela u Banjaluku.

RAS Srbija / Dejan Božić / 

Đukanović je osumnjičen da je 22. aprila ove godine u večernjim časovima u sačekuši ubio banjalučkog biznismena Slavišu Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića i teško ranio Gorana Ilića. U ovom napadu ubijen je Đukanovićev saučesnik Željko Kovačević.

Policija i dalje traga za “golfom sedam” bijele boje, kojim je Đukanović pobjegao sa mjesta zločina, registarske oznake 003-K-770.

Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 122 ili da jave najbližoj policijskoj stanici.

Mediji prenose da je prije deset godina Đukanović u Srbiji osuđen kao neposredni izvršilac jednog naručenog ubistva.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA