Vijesti
Vučić: Volio bih da u četvrtfinalu igramo protiv Hrvatske, sjajni su, ali smo mi za nijansu jači Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora, kazao je
#

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić  gostovao je u jutarnjem programu TV Prve i između ostalog govorio i o nastupu sreprezentacije Srbije u Kataru. Spomenuo je kako se nada da će Srbija imati puno navijača i u drugim državama, a istakao je Mađarsku, Bugarsku i Rumuniju.

Istakao je i kako bi volio vidjeti utakmicu s Hrvatskom: 

- Ja ne znam hoćemo li uspjeti ili ne, ali ćemo ići da pobijedimo. I u tom sportskom smislu, fudbalskom smislu, naciji se vratio ponos. Ja bih volio da se u četvrtfinalu sastanemo s Hrvatskom koja je jedna sjajna reprezentacija - kazao je te nastavio:

- Pošto ćemo u osmini finala ići na Urugvaj ili Portugal ako prođemo grupu u kojoj su Švicarska, Brazil i Kamerun, možemo ići na Hrvatsku u četvrtfinalu i to bi bio veliki derbi. Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ali ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica.

Hrvatska se nalazi u grupi F koja se u osmini finala križa sa grupom u kojoj su Njemačka, Španija, Kostarika i Japan. Ako Hrvatska i Srbija prođu grupe s različitih pozicija, mogu se sastati u četvrtfinalu, ako grupe prođu s istih pozicija, meč je moguć tek u finalu.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.