1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Stiže li to Xiaomi Mi 10 isti dan kad i Samsungov Galaxy S20?

Pojavila su se nagađanja prema kojima će novi Xiaomijev top model pametnog telefona Mi 10 biti predstavljen isti dan kad i Samsungov Galaxy S20 – u utorak, 11. februara. 

Tu je informaciju objavilo tehnološko web odredište GizChina, skupa s promotivnim posterom za Mi 10. Na posteru je naveden datum 11. februara za premijeru u Kini. Moguće je kako će globalna premijera biti dan kasnije, u srijedu 12. februara.

Od ranije je poznato kako će Samsungovo događanje Unpacked biti održano 11. februara u San Franciscu (SAD). Očekuje se kako će tijekom tog događanja predstaviti nove top modele smartfona iz serije Galaxy S, kao i Galaxy Fold 2 te nove bežične slušalice.

- OGLAS -

Pokaže li se informacija o datumu predstavljanja nove Xiaomijeve perjanice, bilo bi zanimljivo doznati zašto su se u toj tvrtci odlučili na premijeru koju će Samsungovo događanje u velikoj mjeri zasjeniti.

Mi 10 je trebao biti prvi smartfon s procesorom Snapdragon 865. Zbog vremenske razlike između Kine i SAD-a moguće je kako će ih Samsung u tome prestići.

Na spomenutom posteru su prikazani Mi 10 i Mi 10 Pro. Ako je riječ o vjernom prikazu, čini se kako se neće razlikovati bitno od drugih Xiaomijevih smartfona osim što će imati kamere pod crnom trakom na lijevoj strani uređaja straga, slično kao i konceptualni smartfon Xiaomi MIx Alpha, piše Tech Radar.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA