Vijesti
Živković: "Prva faza rušenja Vučića - da uradimo ono što smo uradili Miloševiću" Predsjednik Nove stranke Zoran Živković najavio je da će ta stranka imati kampanju za izborne uslove, pozivajući one koji su se već izjasnili za bojkot da se bore zajedno u kampanji za izborne uslove
#

"To ne znači da se i mi u trenutku raspisivanje izbora nećemo priključiti bojkotu, ali se možda za ovih nekoliko mjeseci može uraditi nešto, izaći na izbore i ostvariti dobar rezultat", rekao je Živković za Blic.

On je rekao da se ne može pobjediti Aleksandar Vučić jer nisu predsjednički izbori, ali "možemo da uradimo Vučiću ono što smo uradili Miloševiću i da to bude prva faza njegovog rušenja".

"Nakon toga on pada na prvim predsjedničkim izborima", rekao je Živković.

On je rekao da ga vlast ne nervira "nego ih se duboko gadi".

Kako je rekao, kolegama iz opozicije zamjera "što nisu uradili domaći zadatak od 2004. do 2012. i to što mu se čini da nisu spremni za fajt".

"Kažu mi: neću da se valjam sa njima u radikalsko-naprednjačkom blatu. Pa nego šta ćeš? Kad divlje svinje napadnu tvoje imanje i blago, naravno da moraš da uzmeš vile i ugaziš u blato da ih braniš, a ne bježiš u susjedno selo i kažeš ja bojkotujem divlje svinje. Pobiće ti sve i na kraju doći i u to selo", rekao je Živković.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.