7 C
Sarajevo
25.04.2024

14-godišnjakinja iz SAD-a preminula od koronavirusa (FOTO)

Njena baka, Alisa Niemeyer, priopćila je na društvenim mrežama kako joj je unuka umrla od covida-19.

“Izuzetno teška srca moram objaviti da je moja lijepa, drska i pametna unuka otišla kući da bude s Isusom”, objavila je Niemeyer na GoFundMe, stranici na kojoj se prikuplja financijska pomoć.

Ova stranica je pokrenuta kako bi se pomoglo Honestieinoj obitelji da pokrije troškove liječenja i druge troškove jer je njezina majka morala prestati raditi dok je kći bila hospitalizirana, piše The Guardian.

- OGLAS -
  / 

Nije imala hroničnih bolesti

Niemeyer je navela da je Honestie 9. studenoga, na njen rođendan, saznala da je pozitivna na covid-19. Kasnije te noći, hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu nakon što je dobila bolove u trbuhu. Rekla je da njezina unuka nije imala kronične bolesti, ali da se njeno stanje u bolnici brzo pogoršalo i da je stavljena na respirator.

  

“Nismo mislili da se tako nešto može dogoditi. Mislili smo da će joj ubrzo biti bolje, da će se vratiti kući i da ćemo onda proslaviti rođendan“, rekla je Niemeyer. 

Honestie je prvi puta došla u središte pozornosti 2017., kada je policija njoj kao 11-godišnjakinji, njenoj majci i rođaku stavila lisice jer je tragala za napadačem koji je nožem izbo bjelkinju. Njena majka je zajedno s njom krenula u dućan kada ih je zaustavila policija, uperila u njih pištolj i stavila im lisice.

Na snimkama s policijske kamere vidi se kako Honestie plače i govori: “Ne, molim vas”, dok su joj policajci stavljali lisice. Policijski službenici koji su sudjelovali u incidentu nisu disciplinski kažnjeni.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA