11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Liga prvaka: Napoli i Pariz bez pobjednika. Atletiko savladao Borusiju

Atletiko Madrid je golom Saula u 33. Minuti došao do vodstva. Iako Borusia Dortmund ima veći posjed lopte u ovoj utakmici, Atletiko je stvorio čak 12 prilika, a sedam njih je išlo u okvir gola. U 80. minuti drugog poluvremena pogodio je Grizman te zaključio pobjedu Atletika rezultatom 2:0. 

Uživo stanje na tabeli: 

- OGLAS -

Inter i Barselona su na poluvrijeme otišli bez golova. Posjed lopte je na strani Barse. U toku prvog poluvremena Barselona je bila bolja ekipa te su imali nekoliko dobrih prilika za postizanje gola. Messi je i dalje povrijeđen te ga nema među igračima na terenu.
U drugom poluvremenu Malcom je pogodio za vodstvo Barse u 83. minuti. Četiri minute kasnije, Ikardi je izjednačio na 1:1 te postavio konačan rezultat.

Uživo stanje na tabeli: 

Iako je izgledalo da će Napoli i Pariz otići na poluvrijeme bez golova, u sudijskoj nadoknadi je pogodio Juan Bernat za tim iz Francuske. U drugom poluvremenu Napoli dominira protiv PSG-a, a fenomenalni Buffon brani sve što ide prema njegovom golu. Međutim, dolazi do promjene rezultata, Insigne iz penala pogađa za izjednačenje. Do kraja utakmice je ostalo 1:1. 

Uživo stanje na tabeli: 

Ostali rezultati:
Porto – Lok. Moscow 4:1
Schalke – Galatasaray 2:0
Tottenham – PSV 2:1

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA