17.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Modrić: Ne trebamo stvarati paniku, Hrvatska će ponovo biti moćna

Najveća zvijezda reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić, govorio je o svom oproštaju, ali i otkrio je kako vjeruje da će Vatreni ponovo biti moćni u budućnosti.

Modrić je na konferenciji za medije uoči Portugala govorio o motivaciji, koju moraju imati svi u sutrašnjem duelu.

“Samo igranje za reprezentaciju je dovoljna motivacija. Ako je ne možeš pronaći protiv jednog Portugala, onda ne moraš ni biti tu. Svjesni smo kakav nas protivnik očekuje i znamo da pozitivan rezultat možemo očekivati samo ako igramo na maksimumu. Iza nas je jedna loša predstava, ali to sad moramo zaboraviti i igrati bez pritiska. Šteta što neće biti gledatelja, ali takva je situacija i moramo se adaptirati. Vjerujem da ćemo bez obzira na sve uvjete, koji nisu jednostavni, odigrati dobru utakmicu”, rekao je.

- OGLAS -

Dotaknuo se i Luka mnogih problema u momčadi, smatra da će se Hrvatska jednoga dana vratiti u sami vrh.

“Razgovaram s izbornikom o zadnjem veznom. Po meni to nije naš najveći problem. Mi jednostavno moramo biti kao ekipa, kao cjelina u svakom segmentu jaki. Sad, jedan ili drugi igrač, ne može se reći da je to problem. Pokazali smo puno puta već da bez te pozicije možemo igrati dobro i da igramo dobro. Jednostavno, dogode se takve utakmice u kojima nisi na pravom nivou. Izbornik puno rotira, pokušava pronaći nova rješenja na koja može računati u budućnosti i normalno je onda da ima i tih oscilacija u tim igrama. Nije pravo lice Hrvatske ono protiv Švedske, Francuske i Portugala. Protiv mene je pravo lice ono drugo poluvrijeme protiv Hrvatske u Maksimiru kad Hrvatska pokaže kako može igrati. Normalno je kad se isprobavaju igrači da ima oscilacija. Po meni nema razloga za paniku. Kad budemo svi zdravi i budemo svi zajedno, ova Hrvatska će opet biti moćna. U to čvrsto vjerujem”, zaključio je.

(SCS)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA