-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Šta se to događa u Bayernu? Zvijezde njemačkog diva se zakačile treningu, poletjele i šake, a sve je jedva smirio Lewandowski

Bayern se trenutno nalazi na drugom mjestu njemačke Bundeslige s 39 bodova, bodom manje od prvog RB Leipziga i bodom više od trećeg Mönchengladbacha. Blizu je i Borussia Dortmund, a tu su i Bayer i Schalke. Završnica sezone bit će spektakularna za neutralne promatrače, ali i jako stresna za one uključene.

Da je nervoza na visokom nivou pokazuje i incident s treninga Bayerna. Njemački Bild otkrio je da su se na jutarnjem treningu njemačkog diva zakačili Jerome Boateng i Leon Goretzka, a poletjele su i šake. Sve je moglo i gore završiti da nije uletio Robert Lewandowski.

Momčad je podijeljena u dvije skupine i igrači Bayerna su igrali jedni protiv drugih. U jednom trenu je Goretzka namjerno pokosio Boatenga koji nije ni imao loptu, a ovaj se podignuo s poda i uzvratio šamarom suigraču koji ga je faulirao. Kada je to vidio Lewandowski, brzo je dotrčao i spriječio žešću tučnjavu.

- OGLAS -

Ubrzo potom je reagirao i trener Hansi Flick koji je Boatenga izdvojio sa strane i očitao mu bukvicu zbog pretjerane reakcije nakon faula. Nije poznato jesu li izgrednici teže kažnjeni.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA