7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

U Bijeljini otvorena 16. po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa (FOTO)

Kompanija Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, otvorila je danas u Bijeljini svoju 16. po redu benzinsku pumpu. I ovaj maloprodajni objekat posjeduje sve prateće sadržaje u skladu sa standardima Hifa Oil – Euro Oil brenda, kao i Isomax – gorivo visokih performansi za dizel i benzinske motore.

Uz vrhunsku uslugu, maloprodajni objekat nudi i kafu “TO GO”, besplatnu Wi-Fi mrežu, kao i Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje. Nova benzinska pumpa u Bijeljini nalazi se na adresi Filipa Višnjića 211.

«Hifa Oil nastavlja sa razvojem i investicijama. Prošle sedmice smo otvorili benzinsku pumpu u Brčkom, a danas smo sa našim novim maloprodajnim objektom u Bijeljini. Svoje prisustvo u ovom gradu ćemo uskoro pojačati sa još jednom benzinskom pumpom. U periodu koji je pred nama planiramo otvoriti još nekoliko benzinskih pumpi u Sarajevu i Hercegovini, kao i u Crnoj Gori. Naši primarni ciljevi ove godine su dalje širenje maloprodajne mreže i jačanje brenda Isomax u saradnji sa partnerima širom Bosne i Hercegovine i regije», poručio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

- OGLAS -

Hifa Oil sa svojim maloprodajnim objektima trenutno je prisutna u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom, Živinicama, Brčkom, Bijeljini, kao i u Crnoj Gori, odnosno Podgorici.

 Energija koja pokreće!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA