Vijesti
Haos u studiju: Političari se tako potukli da su morali prekinuti emisiju (VIDEO) Zbog fizičkog obračuna morala je intervenisati i hitna pomoć
#

U Moldaviji su ovih dana održani prijevremeni parlamentarni izbori, a pobijedila je stranka PAS prozapadne moldavske predsjednice Maje Sandu.

Veliki skandal desio se u utorak kada je moldavska televizijska stanica Jurnal organizovala raspravu povodom postizborne situacije, prenosi Raport.

No, malo ko je očekivao da će se ta rasprava završiti žestokim fizičkim obračunom zbog kojeg je morala intervenirati i hitna pomoć. Potukli su se nekadašnji zamjenik ministra unutarnjih poslova Genadij Kosovan i nekadašnji savjetnik predsjednika Sergej Tofilat, a sukob je nastao nakon što su tokom rasprave pale grube riječi.

Kosovan je Tofilata zalio vodom, a na što mu je ovaj odgovorio udarcem šakom i rušenjem sa stolice.

U tom je trenutku program prekinut,  upomoć su pozvani i liječnici, a nešto kasnije je voditelj emisije Dmitrij Mišin na svom profilu na Facebooku objavio da Kosovan nije teže ozlijeđen i da su posvađani muškarci ipak pružili jedan drugome ruku.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.