1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Emotivni susret oca i sina iz Cazina nakon tri mjeseca (VIDEO)

Elvir Bajramović iz Cazina prije nekoliko mjeseci otišao je u Njemačku u potrazi za boljim životom. U rodnom gradu ostavio je porodicu dok im ne obezbijedi smještaj, a kad sve bude spremno, pridružit će mu se u tuđoj zemlji gdje će početi ispočetka, piše portal Cazin.net.

Elvirovo odsustvo, kako prenosi portal, najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca. A Emel vam je jedan divni dječak koji voli nogomet, te trenira u NŠ “Talent” Cazin. Nedavno je sa ekipom putovao u Zagreb na međunarodni turnir gdje ga je dočekalo veliko iznenađenje.

Njegov otac uspio je dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru, iako se odmah poslije turnira morao vratiti nazad. Emotivni susret oca i sina nakon mjeseci razdvojenosti zabilježen je emotivnim snimkom koji je rasplakao mnoge.

- OGLAS -

“Igram za klub, ali sad igram i za svog babu”, rekao je sretni dječak kojem će turnir u Zagrebu ostati u posebnom sjećanju.

U nastavku pogledajte kako je taj susret izgledao.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA