12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Peđa Bajović u Sarajevu: Tri predstave na tri jezika!

Ahaa… na jezicima svih naroda BiH!

Danas ću nastupati na hrvatskom, u četvrtak na srpskom, a u petak na  bosanskom“, kaže Bajović, jedan od osnivača stand-up scene na našim prostorima.

Otkako je prvu put kročio na scenu i „prosuo“ prve fore publici, ljudi se smiju! Umiru od smijeha, a tako će i sarajevska publika koja odluči večeras, sutra ili u petak večer provesti u Peđinoj publici.

- OGLAS -

Ovaj umjetnik je, čini se, jako važne trenutke karijere obilježio pred sarajevskom publikom. Prvu deceniju prisustva na sceni obilježio je u BKC Sarajevo, a sada je vrijeme da u našem glavnom gradu zatvori i poglavlje od 15 godina karijere.

U ovom gradu ću za zatvaranje poglavlja od 15 godina napraviti NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE i nikada prije viđeno u svijetu stand-up komedije. I u cijelom svijetu uopće – 3 dana zaredom, 3 različita prostora, 3 različite tematske predstave, i sve se to JAVNO SNIMA za televiziju!“, kaže Peđa.

 

Baš zbog televizijskog snimanja, broj mjesta je ograničen, zato požurite i ugrabite svoju ulaznicu za večeras u Slozi od 21h, za sutra u BIS-u, također od 21h ili za petak u Coloseumu, u nešto kasnijem terminu, od 22h.

Ulaznice možete pazariti preko site-a kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima.

Požurite i budite sigurni da vas vaše mjesto na fenomenalnim predstavama Peđe Bajovića čeka!

P.S. Ponesite papirne maramice, jer poteće vam suze od smijeha!

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA