12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

Hrvatska: Odbačena optužnica protiv Luke Modrića

Službeno je potvrđeno kako je Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu nepravomoćno odbacilo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića za lažno svjedočenje na suđenju protiv aktualnog savjetnika i bivšeg čelnika GNK Dinamo Zdravka Mamića i trojice.

„Dana 28. septembra 2018. godine pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu održana je sjednica optužnog vijeća na kojoj je odbačena optužnica Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku od 2. marta 2018. godine, podnesena protiv okrivljenog Luke Modrić, zbog kaznenog djela“, saopćeno je za Anadolu Agency (AA) iz Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Općinski kazneni sud u Zagrebu je izvijestio kako je rješenje strankama otpravljeno 2.oktobra 2018. godine, no odvjetnici Luke Modrića, Lauri Valković, rješenje još nije uručeno, zbog čega nije htjela komentirati slučaj.

- OGLAS -

Iz nadležnog suda napominju da se radi o nepravomoćnoj odluci, te da stranke mogu podnijeti žalbu u roku od tri dana od dana primitka rješenja. Ukoliko nadležno državno odvjetništvo uloži žalbu na rješenje optužnog vijeća, spis će biti dostavljen Županijskom sudu na daljnje nadležno postupanje, izvijestili su. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA