10 C
Sarajevo
23.04.2024

Novi detalji o “svađi” Kate i Meghan!

Kraljevski dopisnik za Daily Express Richard Palmer na Twitteru je ispisao nekoliko objava o vojvotkinji od Sussexa, nakon što je objavljeno da se ona i princ Harry iseljavaju iz palače u Frogmore Cottage. Navodno ne žele živjeti pored princa Williama i Kate Middleton kad im se rodi dijete.

Ljudima na Twitteru ovo se neće svidjeti, no činjenica je da osoblje i neki članovi porodice tvrde da je Meghan teška i zahtjevna”, napisao je i dodao da nije bilo neke veće svađe između Meghan i Kate

-Razlog iseljavanja iz palače u Frogmore Cottage? Harry i Meghan žele raširiti krila. Nije bilo svađe, no Meghan i Kate nisu bliske, a u Londonu nema palače za Harryja i Meghan-, dodao je.

- OGLAS -

Iako su se kraljičini rođaci, vojvoda od Gloucestera i njegova žena Brigitte, spremni iseliti iz palače u Kateinom i Williamom susjedstvu, činjenica je da se ona ne bi stigla renovirati dovoljno brzo da se Harry i Meghan mogu useliti prije rođenja bebe. U Frogmore Cottageu dočekat će ih deset spavaćih soba i posebna soba za bebu, koja će se roditi u aprilu sljedeće godine.

Ranije ove sedmice insajderi iz palače i mediji su otkrili da se Kate i Meghan ne slažu jer su “potpuno drugačije osobe” te da je Kate plakala nakon što je njena kći Charlotte isprobavala haljinicu za djeveruše, koju je Meghan željela da nosi na njenom vjenčanju. Navodno su Meghanini strogi zahtjevi natjerali Kate na plač.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA