15.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Burne reakcije navijača BiH na izjavu Lulića: Stopom sam zbog tebe išao u Zenicu

Nakon što se pojavio snimak sa utakmice Inter – Lazio (0:1), na kojoj je kamera slučajno snimila razgovor bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Senada Lulića i golmana Slovenije Samira Handanovića, na društvenim mrežama oglasili su se navijači Zmajeva.

Lulić je Handanoviću, podsjetimo, rekao da je on na pripreme reprezentacije BiH dolazio “kao da stiže na odmor, uz kolače i druženje sa porodicom”, što je izazvalo burnu reakciju kod simpatizera Zmajeva.

“Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni… onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas”, rekao je Lulić, na šta mu je Handanović odgovorio:

- OGLAS -

“Kod nas nije bilo tako. Kod nas je bilo ozbiljno”.

Navijači su objavili na desetine poruka Luliću u kojima izražavaju bijes i nezadovoljstvo, a mi prenosimo samo neke koje nisu vulgarne.

“A ja ne idem na posao da gledam utakmicu!”.

“Mi ne spavamo noćima zbog vaših javašluka. Samo ih treba u Zenicu u trening centar zatvoriti čim dođu i nema izaći bez debelog razloga vani. Samo se tako njima može stati u kraj”, kazao je bh. navijač.

S druge strane, jedan je komentirao:

“Vole u Hrasnici trenirat jer bolje livada nego zatvor.”

“Džaba nama i treneri i Savez i Fifa i Uefa i sudije. Sad vidimo ko su krivci….. Dok mi svoje živce gubimo ljude puca hercika…..njima simbolika…… Ma sve ove naše tzv. zvijezde treba otjerati napraviti repku od igrača koji će ginuti na terenu kao onda kad smo kup u Japanu uzeli…”, kazao je jedan od navijača BiH, prenosi Radiosarajevo.ba.

“A ja stopom išao u Zenicu na utakmice…”, dodao je pojedinac.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA