6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

Dragičević: 24. marta David je položen od strane institucija u kanalizaciju

Davidov otac Davor Dragičević večeras se obratio i bivšim članovima advokatskog tima Dušku Tomiću i Anti Nobilu.

 

“Duško Tomiću kaže da David nije imao patike na nogama, nego je imao cipele. Ta osoba koja se vidi, a u to vrijeme ja David kod Triglava, a nije kupio burek u pekari i jeo. Ako je vama ko advokatima mogućee da je Davida na dva mjesta uredu. Kako će Nobil ustvrditi da je osoba koja ulazi u kuću David, a ko je osoba koja jede burek nije David. Znate vrlo dobro kao i svi da kuća ne postoji, laptop je praistorijski, a za stick ćemo vidjeti. Kako bi bilo po vašoj verziji da vi plutate 6 dana po kanalizaciji i ja dođem na obdukcioni sto i vidi se sukrvica iz rana, je li to moguće nakon šest dana. Kako bi vama bilo da je taj montirani proces za vaše dijete. Odkud na tijelu Davida blato, po prsima”, rekao je Davor i dodao:

- OGLAS -

 

“Nećete spasiti i ni oni što si se slikao sa njima, a mene možeš naći uvijek ovdje u 18 časova frajeru, kad god hoćep, povodi još 14, za vas sam sve spreman. Sve jedan dokaz kao što sam i rekao je kontaminiran. Tužilačaka naredba o sprovođenju istrage nije postojala, sudija za prethodni postupak nije postojao, od 18. u ranim jutarnjim časovima sve je montirano. Sve i jedan dokaz koji ja imam je dokumentovan i sačuvan i istinit. U tužilaštvu ni jedan dokaz nije istina. Da se vratimo na ubicu Dalibora Vreću, okreće monitor laptopa, kaže evo ga vidi David, za to NN lice koje jede burek, to si ti Vrećo to nije moj David. Istog sekunda bilo mi je jasno ko si i šta si, kao i Burle i kome pripadaš, ali nećeš još dugo. Ti znaš koju funkciju još uvijek obavljaš, to ti je otežavajuća okolnost, tužioc ubica, ubica tužioc”, kazao je Davor.

 

“Ko će vladati, kako će, mene ne interesuje, ali vrlo dobro znam vi ćete svi na robiju. Mrtvozornik je rekao da je prilikom pronalaska tijela, David je bio ukočen, ona maksimalno traje do 36 sati. David je ubijen 23.marta izdahnuo od silovanja mučenja i masakriranja, 24. marta je položen od strane institucija u govna, tj. u kanalizaciju, na mjesto gdje ćete jednom svi završiti u svojim govnima.

David je moj i ostat će moj, a ono što je moje, nema nikom diranja”, rekao je Davor i dodao:

 

“Ja sam za svoje dijete istinu dokazao, a sad vi sa press konferencije, ajmo javno test na alkohol, na jeftini lsd Lukaču, na thc tj. marihuanu i na kraljevski kokain, svi vi i vaša djeca, ja sam dijete testirao, a mene možete javno, ako smijete. Ne smijete puni ste, jer puni ste kraljevskog kokaina, a svi znamo ko je glavni diler kokaina i trovač naše djece”, zaključio je Davor.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA