Vijesti
Merkel nakon drhtanja: Dobro sam, radim na rješenju (VIDEO) Njemački kancelar Angela Merkel rekla je danas da "radi na rješenju" za drhtanje koje joj se prvi put desilo sredinom juna, a danas se ponovilo treći put
#

Ona je insistirala da je dobro i da će to "kao što se dogodilo jednog dana, isto tako nestati".

Merkelova je podrhtavala i izgledala uznemireno dok je danas posmatrala vojnu ceremoniju povodom dolaska finskog premijera Antija Rinea, koji je stajao pored nje.

Merkelova je poslije prve ovakve epizode 18. juna, prilikom sastanka sa gostujućim predsjednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim, rekla da se osjećala bolje nakon što je popila malo vode.

"Dobro sam. Nedavno sam rekla da radim na rješenju za ono što se dogodilo tokom dočeka uz vojne počasti za predsjednika Zelenskog."

Ona je dodala da ovaj proces "očigledno još nije završen", ali da "ima napretka".

"Moram da živim sa ovim još neko vrijeme, ali osjećam se veoma dobro i ne morate da brinete za mene", rekla je Merkelova i naglasila da je uvjerena da je sasvim sposobna da obavlja svoj posao.

Njena kancelarija nije objavila objašnjenje za epizode drhtanja. Merkelova je na vlasti od 2005. godine i do sada nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.