7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

Procurio video snimak: Policija uhvatila sportaša dok uzima doping, još uvijek mu je igla bila zabodena u ruku… (VIDEO)

Za vrijeme racije u Seefeldu policija je uhitila petoricu sportaša koji su koristili doping, vjerujući da su razvili pravu mrežu za vrjeme Svjetskog prvenstva, prenosi Slobodna Bosna

Policija je racijom iznenadila nordijskog skijaša i reprezentativca Maxa Haukea (26), snimila video privođenja, a objavio ga je Vorarlberg Online. Akcija je obavljena prije utrke, u trenutku dok je Hauke primao krvni doping.

Austrijska sportska javnost je zgrožena, a ne pomaže ni činjenica da je Hauke bio policijski kadet. Kada su ga kolege policajci pitali je li još netko u kući, uhvatio se rukama za glavu u nevjerici.

- OGLAS -

 

– U sportu nema mjesta za doping. Nije lijepo ovo vidjeti, nisam znao što radi. Teško je opisati kako se osjećam, tek sam doznao da je moj prijatelj zapravo varalica. Ne mrzim ga, ali ga ne želim više vidjeti u ovom sportu. Ne možeš se vratiti nakon ovoga – rekao je njegov trening partner, Škot Andrew Young.

Haukea, koji je predstavljao Austriju na Olimpijskim igrama 2014. godine, i još četvoricu kolega čeka teška kazna. Možda čak i doživotna zabrana bavljenja ovim sportom.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA