12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

Apple bi u kutiju s iPhoneima mogao staviti nešto što svi dugo čekaju

Izgleda da bi Apple mogao konačno početi pakirati i brze punjače u kutije s iPhonom, što zvuči logično. No treba imati na umu kako zadnjih nekoliko modela, iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, podržavaju brzo punjenje, ali se punjač kupuje zasebno. Ipak, stvari bi se za nova tri modela mogla promijeniti.

Ovo nije prvi da smo čuli kako bi brzi punjač mogao u kutiju, ali Macotakara – koji je do sada proširio nekoliko istinitih insajderskih informacija, smatra da ima točne informacije od dobavljača. Međutim, na istoj stranici tvrdi se kako će, ako brzi punjač bude uključen u cijenu novih uređaja, na neko vrijeme obustaviti njihova slobodna prodaja jer Apple navodno nema kapaciteta za dodatnu proizvodnju.
Dakle, ako ste se nadali da ćete kupiti novi punjač, možda nećete moći.

Ipak, vjerojatno ćete i dalje moći kupiti stariji punjač za punjenje, od 30W, ali nije jasno kako će se brzine punjenja starog i novog, koji bi trebao biti kapaciteta od 18W, usporediti. Bez obzira na to koji brzi punjač odaberete, svakako će biti puno brži od drugih kapaciteta 5W koje Apple trenutno prodaje uz iPhone kutije, piše TechRadar.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA