-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024

“Barca daje Lautaru duplo više nego što ima u Interu. Zato ga tjera da igra prljavo”

Operacija Lautaro Argentinski napadač kojeg je Inter prije dvije godine kupio od Racinga uz odštetu od 25 milijuna eura velika je želja Lionela Messija pa Barcelona radi sve kako bi mu dovela sunarodnjaka.

Martinez sjajno igra ove sezone, u kojoj je prije prekida zbog pandemije koronavirusa postigao 16 golova, od čega jedan kod Barcelone u LP-u, a ovog ljeta se na prva dva tjedna u srpnju aktivira njegova otkupna klauzula od 111 milijuna eura.

Barcelona je, kako piše Sport, Martinezu već ponudila ugovor na pet godina težak sedam milijuna eura po sezoni. To je više nego dvostruka povišica u odnosu na ono što Lautaro zarađuje u Interu, gdje po sezoni dobiva tri milijuna eura. 

- OGLAS -

Tako je među lošije plaćenim prvotimcima pa njegov agent Alberto Yague već po medijima traži povišicu. Inter je odgovorio da Martinez toliko zarađuje jer je ugovor potpisao prije dvije godine i njegove aktualne eksplozije, ali se slaže da zaslužuje više i nudi mu četiri milijuna eura po sezoni i bonuse za postignute golove. 

To je i dalje osjetno manje nego što mu nudi Barcelona, gdje bi i s ovih sedam milijuna eura po sezoni bio u kategoriji srednje plaćenih igrača.

Zato je, navodi spomenuti izvor, Barcelona pred Lautara stavila nemoralni zahtjev: Mora od Intera ultimativno zatražiti da ga proda u Barcelonu.

To će biti teško jer Argentinac s tim klubom ima ugovor do 2023. 

(Index.hr)

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA