1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Otvorena dvanaesta Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa, druga u Crnoj Gori (FOTO)

Svečanim otvaranjem svog 12. maloprodajnog objekta, Hifa Oil vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, otvorila je svoju drugu po redu benzinsku pumpu u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici.

U svome saopćenju za javnost, kompanija najavljuje dalje širenje mreže Hifa Oil – Euro Oil benzinskih pupi na tržištu Crne Gore. Nova benzinska pumpa sa pratećim sadržajima nalazi se u centru Podgorice, u dijelu grada Tološi.

Hifa Oil – Euro Oil / 

“Crna Gora nam je izuzetno važno tržište, i mi ćemo nastaviti sa širenjem naše maloprodaje u ovoj zemlji. Želimo na ovaj način dati crnogorskom tržištu jednu novu vrijednost sa servisom i sadržajima koji polaze od najkvalitetnijih goriva i završavaju se vrhunskom uslugom i zadovoljstvom svih onih koji nas posjete. Osim širenja na inozemnim tržištima, danas mogu najaviti i skoro otvaranje naših Hifa Oil – Euro Oil objekata i u Bosni i Hercegovini, tačnije u Gradačcu i Hrasnici (Sarajevo). Time ćemo ispuniti naš ovogodišnji plan širenja maloprodaje na 14 benzinskih pumpi, što predstavlja rast od gotovo 200 posto u godini dana. Sljedeće, 2020. godine, nastavljamo istim tempom sa investicijama u milionskim iznosima na domaćem i inozemnim tržištima”, izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

- OGLAS -
Hifa Oil – Euro Oil / 

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH sa 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata. Također, ova kompanija je prva i u distribuciji crnih derivata kako na domaćem, tako i na tržištima regije u oblasti asfaltgradnje i to u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, itd. Prošle godine distribuirano je ukupno 350.000 tona nafte i naftnih derivata, što Hifa Oil svrstava u red regionalno značajnih kompanija u ovoj branši.

Hifa Oil – Euro Oil / 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA