13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Obustavljena dramatična potraga: Djevojka iz Dubrovnika poginula je u BiH

Potraga za mladom Dubrovkinjom Katarinom Butricom je obustavljena, potvrdila je Vanja Antelj, glasnogovornica PU Trebinje.

Poginula je u saobraćajnoj nesreći u Popovom polju u Općini Trebinje. Policija je u nedjelju oko 11 sati dobila dojavu o automobilu u provaliji, a tamo su i pronašli njen plavi Citroën C2.

Evo i priopćenje Saveza Gorskih službi spašavanja u BiH

- OGLAS -

U potragu za djevojkom uključili su se pripadnici gorskih službi spašavanja iz BiH na poziv kolega iz Dubrovnika. Pretraživali su područje uz cestu Ravno-Ljubinje i kod mjesta Kotezi našli vozilo i u njemu tijelo.

Na mjestu tragedije uz pripadnike gorskih službi spašavanja su vatrogasci iz Stoca i Ljubinja. Nakon što policija obavi očevid, pripadnici HGSS-a Čapljina izvući će tijelo iz vozila, navode iz GSS-a.

Katarina Butrica (25) jučer je krenula iz Dubrovnika prema Mostaru, gdje je studirala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Porodica je prvo mislila da je nestala i alarmirali su dubrovačke medije da pomognu u potrazi. Posljednji put viđena je nakon kod prelaska graničnog prijelaza Čepikuće.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA