15 C
Sarajevo
28.03.2024

Evo šta je odalo Malčanskog berberina: Policija ga locirala jer nije mislio na ovu stvar!

Nakon deset dana intenzivne potrage Monika Karimanović (12) pronađena je živa. Prema saznanjima, Monika Karimanović (12) spašena je u selu Svrljiški Miljkovac.

Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je u bjekstvu. Majka mu je rodom iz sela Pasjala, a Ninoslav je ljetos bio tamo.

Iako je prvobitno javljeno da Ninoslav Jovanović uhapšen, on je uspio da umakne policiji, ali oni znaju tačno gdje se on nalazi i drže ga u tom krugu.

Policija je danas locirala Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski berberin u trenutku kada je uključio svoj mobilni telefon koji je svih proteklih dana bio isključen.

- OGLAS -

Jovanović je, prema saznanjima, krenuo sa otetom devojčicom ka Nišu iz okoline Knjaževca, a onda je, shvativši da ga je policija locirala u okolini sela Pasjača, pustio nesrećnu Moniku Karimanović koju je 10 dana držao kao taoca, kako prenosi Kurir.

Prema saznanjima, u trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da bježi. Pretpostavlja se da će Jovanović pokušati da pređe državnu granicu i pobegne u Bugarsku.

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dijete krenulo u Osnovnu školu “Zoran Đinđić” u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i vjerovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi “Punto” i oteo dijete na putu do škole.

U desetodnevnoj potrazi policije, Žandarmerije, Vojske, lovaca i dobronamjernih građana pretresena je svaka kuća, svaki podrum, a na tom prostoru ima na stotine napuštenih domova gde je otmičar krio malu namučenu djevojčicu. Jovanović je na mnogim mjestima ostavljao tragove kao što su otpaci od jela, ćebad i slično. Očigledno se dugo pripremao za svoj umobolni pir.

Ovaj osuđivani silovatelj i otmičar je odležao robiju od 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine kada je napastvovao N.S. iz naselja Donja Vrežina koju je namamio tako što je rekao da zna frizerski salon gde može dobro da unovči svoju dugu crnu kosu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA