1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Otac Muhameda Bešića nasred ceste „ukrstio rukavice“ sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića te Fahrudina Ferizovića zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno nam je iz MUP-a TK.

Inače, Bešić je poznat kao jako prgava osoba, a zbog nekoliko krivičnih djela osuđen je na zatvorsku kaznu koju je odležao u KPZ Orašje .

– On je pušten prije 15 dana zbog redovnog isteka kazne. Ostao je njemu još jedan period da odleži ali je to uplaćeno, odnosno pretvoreno u novčanu kaznu.Podnosio je ranije molbe za vanzavodske pogodnosti, ali mu je to sve odbijeno – kazali su nam danas iz KPZ Orašje.  

- OGLAS -

 

Avaz / 

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u fokusu javnosti dogodio se u avgustu 2017. godine kada je u naselju Falešići kod Srebrenika pogođen hicima iz vatrenog oružja u u ruku i nogu.

Također, u junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo.  

U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe. Razlog za to bila je višegodišnja svađa i netrpeljivoist sa komšijama čija vozila je udario.

Akteri incidenta dali su izjave u Policijskoj stanici Srebrenik zbog narušavanja javnog reda i mira.

(Avaz)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA