11.6 C
Sarajevo
29.03.2024

Stanivuković: Neće me zaustaviti krivične prijave i montirani procesi

-Njima ne odgovara kada ja radim. Ako policija i dalje nastavi s pritiskom, imam video-snimak i spreman sam ga objaviti. Ne mogu me zaustaviti. Dok god postojim, govorit ću. Ne dotiču me krivične prijave i montirani procesi – ustvrdio je on.

Protiv njega je, kaže, pokrenuto šest krivičnih prijava, a pita koliko je policija izvještaja podnijela protiv ubica Davida Dragičevića, Milana Vukelića, Nikole Đurovića, Jovana Arbutine i zbog drugih ubistava u RS.

-Koliko je krivičih prijava dostavljeno protiv kriminalaca, lopova, korumpiranih političara, koji hodaju RS-om? To je ono suštinsko pitanje, kao i šta je s policijskim inspektorom Milošem Bandićem, koji je prijetio, a krivično smo odgovorni mi koji smo se branili – ustvrdio je on.

- OGLAS -

Kaže da inspektoru Bandiću nije ni smanjenja plaća zbog izrečenih prijetnji Ivanu Begiću.

Banjalučka policija podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv I.B. iz Prijedora i D.S., iz Banja Luke, zbog počinjena dva krivična djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Navedena krivična djela su izvršena dana 13.februara 2019. godine u Banjoj Luci, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nezvanično, izvještaj je podnesen protiv Ivana Begića i Draška Stanivukovića.

Nakon što je Draško Stanivuković ranije objavio audio-snimak na društvenim mrežama, a koji se navodno odnosi na saslušanje Ivana Begića od policijskog službenika u Policijskoj upravi Banja Luka, iz policije RS su najavili da će protiv Stanivukovića i Begića podnijeti izvještaj za krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Stanivuković je na to odgovorio da audio-snimak „dobijaju od ljudi iz policije RS“.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA