Vijesti
Tramp prvi put progovorio o "lažnoj" Melaniji: Ljudi su ubjeđeni da prva dama ima dvojnicu(VIDEO) Trampova omiljena TV emisija, "Foks i prijatelji", danas je, nakon segmenta emitovanog na ABC-ovom "Pogledu" izvještavala i o "teoriji dvojnice"
#

Američki predsjednik Donald Tramp demantovao je da s njim u Alabami bila dvojnica njegove supruge Melanije, kako su pisali strani portali..

Tramp tvrdi da su fotografije njegove supruge izmjenjene kako bi izgledalo da je sa njim prošle nedjelje bila dvojnica prve dame prilikom posjete Alabami, gdje je želio da sagleda štetu koju je tornado nanio toj saveznoj državi.

Trampova omiljena TV emisija, "Foks i prijatelji", danas je, nakon segmenta emitovanog na ABC-ovom "Pogledu" izvještavala i o "teoriji dvojnice"

Tramp je naveo da su u pitanju "lažne vijesti", odnosno da je fotografija izmijenjena, a da autori Fake news s vremenom postaju "sve poremećeniji".

 
Komentatori na '"Pogledu" primijetili su da je na fotografijama izgledalo da je žena koja je prošle nedjelje bila sa Trampom u Alabami niža od predsjednika.

Inače, prva dama je umjesto svojih uobičajenih cipela na štiklu na ovom putovanju nosila patike, navodi AP.

 
Ostali clanci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.