Vijesti
Trampove pristalica priklještile policajca, bio je krvav, vrištao je i tražio pomoć (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajac se na kraju oslobodio i čini se da je potvrdno odgovorio na pitanje da li je dobro
#

Na internetu se pojavio se uznemirujući snimak sukoba pristalica predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donalda Trampa i policajaca.

Do ovoga je došlo u srijedu kada su Trampove pristalice upale u zgradu Kongresa u Vašingtonu u pokušaju da spriječe potvrdu izborne pobjede demokratskog kandidata Džozefa Bajdena.

Na snimku se vidi kako su Trampove pristalice prikliještile jednog policajca između vrata i mase ljudi, piše CNN, a prenosi Index.hr.

Na snimku se vidi i kako je jedan od Trampovih prsitalica pokušao policajcu da skine štitnik dok je on vrištao od bola.

Kasnije je isti policajac snimljen bez štitnika i krvav, vikao je i tražio pomoć. Usred sukoba se čula osoba koja je vikala da se on pusti. Policajac se na kraju oslobodio i čini se da je potvrdno odgovorio na pitanje da li je dobro. Zdravstveno stanje policajca za sada nije poznato, piše CNN, a prenosi Index. hr.

Petoro ljudi je poginulo, a 52 je uhapšeno nakon što su Trumpove pristalice u srijedu upale u Kongres kako bi spriječili potvrdu izborne pobjede Bajdena.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.